ET’İN KRALLARINDAN MAVZERLERİN DÜĞÜNÜNDE BULUŞTUK..

İstanbul Anadolu yakası et ve et ürünleri dendiğinde Site Et, Site Et Kebap, Nebioğlu Döner, Nefis Et ve Huzur Et Kasap Izgara gibi et dağıtım fimalarıyla Mavzerler Ataşehir’den Sancaktepe’ye
Bu haber 2024-05-18 14:01:26 eklenmiş ve 283 kez görüntülenmiştir.

ET’İN KRALLARINDAN MAVZERLERİN DÜĞÜNÜNDE BULUŞTUK..

 

İstanbul Anadolu yakası et ve et ürünleri dendiğinde Site Et, Site Et Kebap, Nebioğlu Döner, Nefis Et ve Huzur Et Kasap Izgara gibi gibi et dağıtım fimalarıyla Mavzerler Ataşehir’den Sancaktepe’ye kuşkusuz bu sektörün liderleri..

 

Yarım yüzyıldan fazladır turizim hizmet sektöründe, kırmızı ve beyaz et dağıtım sektöründe hizmet veren Bülent Mavzer, Nurettin Mavzer, Fahrettin Mavzer, Özkan Mavzer.. İş dünyamızın mümtaz temsilcilerinden biri olan rahmetli Özcan Mavzer’inde yegenleri Erol Mavzer’in yine bölgemizin Önde gelen ailelerinden Morkoç ailesinden Semanur morkoç’la hayatını birleşetireceği düğün töreni bu hafta sonu Pazar Günü Sancaktepe Semazen Samandıra Düğün Salonunda  19.00 - 23.00 saatlerinde icra gerçekleşti..

 

Erol Mavzer’in amcaları Et’in Kralı iş adamı Bülent Mavzer’den Serhat Sivl Toplum genel Koordinatörü Yusuf Yasin Sit, Morofka Dernek Başkanı Özcan Düğmeciden Nebioğlu İş dünyasına düğün törenine yoğun bir katılım oldu.

 

 

HABERİN FOTO GALERİSİ..

 

 

DÜĞÜN ÖN HABER

 

İŞ DÜNYAMIZDAN, ET’İN KRALLARINDAN MAVZERLERİN DÜĞÜNÜ BU PAZAR..

 

İstanbul Anadolu yakası et ve et ürünleri dendiğinde Site Et, Site Et Kebap, Nebioğlu Döner, Nefis Et ve Huzur Et Kasap Izgara gibi et dağıtım fimalarıyla Mavzerler Ataşehir’den Sancaktepe’ye kuşkusuz bu sektörün liderleri..


Yarım yüzyıldan fazladır turizim hizmet sektöründe, kırmızı ve beyaz et dağıtım sektöründe hizmet veren Bülent Mavzer, Nurettin Mavzer, Fahrettin Mavzer, Özkan Mavzer.. İş dünyamızın mümtaz temsilcilerinden biri olan rahmetli Özcan Mavzer’inde yegenleri Erol Mavzer’in yine bölgemizin Önde gelen ailelerinden Morkoç ailesinden Semanur morkoç’la hayatını birleşetireceği düğün töreni bu hafta sonu Pazar Günü Sancaktepe Semazen Samandıra Düğün Salonunda  19.00 - 23.00 saatlerinde icra edilecek..

 

 HABER FOTO GALERİ.. 

http://www.stk-dernekler.com/files/firm/photo/ae036ddefc.jpg

Erol Mavzer’in amcaları Et’in Kralı iş adamı Bülent Mavzer hemşeri camiamıza sevgi ve saygılarımızı sunarak düğün törenine iş, siyaset, STK dünyamız davet ederek düğün törenimize katılımınız bizi onurlandıracaktır dedi.

ETİKETLER : İstanbul Anadolu yakası et ve et ürünleri dendiğinde Site Et Site Et Kebap Nebioğlu Döner Nefis Et Huzur Et Kasap Izgara et dağıtım fimalarıyla Mavzerler Ataşehir’den Sancaktepe’ye
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer Düğün-Dernek haberleri
STK-DERNEKLER
© Copyright 2013 DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya