ÖZTÜRK KONGREMİZ GÜVEN TAZELEME OLACAK…

Ayhan Öztürk pazar günü yapılacak olan kongrede, biz güven tazeleyip daha güçlü bir şekilde, daha güçlü bir kadro ile yönetimi devr alıp güven tazeleyeceğiz.
Bu haber 2024-08-22 17:59:36 eklenmiş ve 237 kez görüntülenmiştir.

ÖZTÜRK KONGREMİZ GÜVEN TAZELEME OLACAK…

 

Hoc-Fed bölgemizin en önemli STK’larından biri olduğundan, Doğu Medya olarak STK Strateji yayını olarak Hoc-fed kurulduğundan günümüze haber-analiz yazılarla sürekli kamuoyuna taşırken, yaklaşan Olağanüstü kongre ile ilgili de ara ara haberler yapmaktayız.

 

Bu pazar günü (25 Ağustos 2024) Hocvan Dernekler Federasyonu (HOÇ-FED) Kongreye gidiyor. Hoc-Fed olağanüstü kongre sürecinde son viraja girerken iki adayla yarışacağı ihtimali güçlenirken, Pazar günü yapılacak kongrede aday sayısının ikiye inme beklentisi nedeniyle yarış daha da heyecanlı bir hale gelmeye başladı.

 

Arslan cephesinden gelen açıklamalara haber yazı analiz şeklinde sizlere ulaştırırken yeniden başkanlık adaylığını açıklayan Ayhan Öztürk’ten de açıklamalar gelmeye başladı.Bir diğer başkan adayımız Aydın Ateş ise başkanlık kararının devam ettiğini kongre günü ve saatine kadar olağanüstü bir gelişme olmadıkça seçime gireceklerini beyan ettiler.

 

ÖZTÜRK HOC-FED’DE YAŞANALAR HER DERNEKTE YAŞANAN OLAĞAN BİR DURUM…

 

Ayhan Öztürk pazar günü yapılacak olan kongrede biz güven tazeleyip daha güçlü bir şekilde, daha güçlü bir kadro ile yönetimi devr alıp güven tazeleyeceğiz. 

 

Hoc-Fed'de yaşananlar her STK yaşanan rutin olağan durumlar. Tartışmalar olur, olağanüstü süreçler olur. Yönetimler değişir. Bu kongre biz mevcut yönetim için güven oylaması, güven tazelemesi olacağı gibi Hocvan STK ve delegasyonunun da gerçek iradesinin tezahürü olacaktır, kimsenin derneklerin delegenin iradesine ipotek koymayacağının da ispatı olacaktır dedi.

 

Biz halkımıza hizmet aşkıyla yola çıktık. Bu hizmet aşkı seçimle koltukla ilgili değildir. Federasyonumuz var oldukça üzerimize ne düşüyorsa yapacağız dediler.

 

Öztürk, ben ve yönetimim seçildiğimiz günden beri Hoc-Fed’i her yere taşıdık, en iyi şekilde temsil etdik.  Bu durumu üye derneklerimiz ve delegasyonumuz elbette görmektedir.   Dış kamuoyunda siyasi, STK ve sivil toplum alanlarında da Hoc-Fed’e yaklaşım çok olumlu olduğu gibi mevcut yönetimler içinde Hoc-Fed’i her alanda en iyi temsil etdik; heryere taşıdık. Bayrağı daha da yukarılara taşıdık.

 

Olağanüstü kongreyi kabul etmemizin nedeni tartışmalara son noktayı koyarak güven tazelemesi yaparak daha güçlü bir yönetimle halkımıza ve üyemize daha iyi hizmet içindir.

 

YK birlikte yol aldığımız arkadaşlarımızın da belirttiği gibi bizler büyük hayalleri olan, plan projeleri olan arkadaşlarız. Bu hayallerimizi projelerimizi hep birlikte hayata geçireceğiz. Bu meyanda pazar günü yapılacak olan kongrenin federasyonumuza ve halkımıza hayırlım uğurlu olmasını diliyoruz.

 

Önceki haberimizde de belirttiğimiz gibi 3-4 başkan adaylar 2 adaya indiler.

 

Xeskar başkanı Erkan Deli Arslan lehine çekilirken… Panig Derneğinden başkan adayı olarak öne çıkan Aydın Ateş ise başkan adayı olarak secime gireceklerini olağanüstü bir gelişme ve karar çıkmadıkça başkan adayı olarak seçime gireceklerini belirttiler.

 

Başkan adaylarının iki mi -üç mü olacağı yada daha fazla aday çıkarmı kongre günününe kadar net bir rakam vermek biraz zor. Ama  şu bir gerçek ki başkanlık ve yeni yönetim yarışı iki aday (Arslan ve öztürk) arasında daha tüm heycanıyla büyüyerek sürüyor. heycanlı bir olağanüstü konre sürecine tanıklık ediyoruz. Başkan adayları da yoğun bir şekilde delege ve derneklerle çalışımalarını sürdürmektedirler.

 

Hoc-Fed için yola çıkan başkanlar ve yönetimlerine de başarılar diliyoruz. Doğu Medya olarak Hoc-fed gibi önemli bir kurumumuzun kongresini sizlere kongre bitimine kadar taşımaya devam edeceğiz. Doğru temelde STK ruhuna uygun yapılan hertür çalışmaya da desteklerimizi her zaman suncağız. Yanlışların karşısında da olacağız…

 

Kongrenin Hocvan halkı federasyonu ve delagasyonuna hayırlı uğrlu olmasını diliyoruz...

ETİKETLER : Ayhan Öztürk pazar günü yapılacak olan kongrede biz güven tazeleyip daha güçlü bir şekilde daha güçlü bir kadro ile yönetimi devr alıp güven tazeleyeceğiz.
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer STK-İş Etkinlikler haberleri
STK-DERNEKLER
© Copyright 2013 DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya