MİLLİ HAKEMLERİMİZDEN SİNAN DEMİR BEKARLIĞA VEDA ETDİ…

TR 1. Liginde hakemlik yapan Sinan Demir, bugün Çamlıca Köşk Düğün Salonunda hayatını melisa Bağdan’la birleştirdi.
Bu haber 2024-08-22 18:10:52 eklenmiş ve 207 kez görüntülenmiştir.

MİLLİ HAKEMLERİMİZDEN SİNAN DEMİR BEKARLIĞA VEDA ETDİ…

 

TR 1. Liginde hakemlik yapan Sinan Demir, bugün Çamlıca Köşk Düğün Salonunda hayatını melisa Bağdan’la birleştirerek bekarlığaa veda etdi. 

 

Sinan Demir, bölgemizin önde gelen kanaat önderlerinden geçmiş dönemlerde Kars-Ardahan-Iğdır dernek bakanlıklarını da yapan Rüstem Demir’in oğlu.

 

Sinan Demir aynı zamanda bölgemiz başta olmak üzere ulusal bazda sanatçı olan TRT ve TRT Kurdide sahne alan sanatçı Neşe Demirin de kardeşi.

 

Düğün haber foto galeri tıklayınız... 

 

Küçük Çamlıca/İstanbul, Çamlıca Köşk Gönül Bahçesinde icra edilen nikah ve düğün törenine SSTP (Serhat Sivil Toplum Platformu), Beykoz DGD (Doğu Güney Doğu Sivil Toplum)  Platformu, bölge iş dünyamızdan Beykoz DGD ve SSTP platformundan Yusuf Yasin Sit, Davut Demir, Ercan Yıldız başta olmak üzere bölge iş-STK-Siyaset dünyasından da yoğun bir katılım oldu.

 

Üsküdar Bld başkanlığının görebvlendirdiği memur-memurların nikah ak5tini kıymalarının ardından takı törenine geçildi. Davetliler katılımcılar genç çifte takı hediyelerini takdim edip ömür boyu mutluluk dileklerini ilettiler. Marmaris başta olmak üzere ülkemizin birçok yerinden de çelenk ve kutlama mesajları ile genç çifte iş dünyası firmalara esnafa yoğun bir tebrik tarfiği vardı. 

 

Serhat Sivil Toplum Platformu  ve Doğu Kültür Medya (DKM) adına genç çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz…

 

DÜĞÜNDEN KISA BİR İZLENİM...

 

Katılım, coşku hemşerilerimizin dayanışma ruhu herzamanki gibi üst perdeden ortaya konarken...

 

Camlıca da yer alan çoğu düğün salonlarının olduğu alanda vatandaşlardan daha önemli vatandaşlar bakan-danışman -obdusman ve asrın liderimizin de ikemetgahlarından dolayı canlı müzik yasaktı. Bu anlamda damat Sinan Demir'in ablası sanatçı Neşe Demir'i dinlemeye gelenler olarak hepimiz şok yaşadık. Müzik, Halay, Davul Zurna, kültürümüzü yaşama ve yaşatma üst katman vatandaşları rahatsız ettiğinden kültürümüzü yaşmadık. TC kast ve katman ve hukuk garabetinin yere kişiye göre değişitiğine bir kez daha şahit olduk...

 

TC'de hak-hukuk, Karaparacı Dilan Polat örneğinde de görüldüğü 50-100 yılla yargılanıyordu. Daha mahkeme celese olmadan özgür bir birey oldu. Yani büyük hırsızlık büyük odul, ama aç kalıp bir baklava çalsanız ömür boyu hapis, yani tc de, yere, kişiye göre paraya göre işleyen bir garabet tc rejmi ve hukukunun örnekleri artık heryerde, hayatın her alanında karşımıza çııkmaya başladı. Burada da vatandaştan önemli vatandaşlar olduğundan müzik, halay, davul zurna kültürümüzü yaşamdan düğüne katılacak molan belediye başkanlrını beklemden ayrıldık...

 

Çamlıcada dikkat çeken bir başka nokta ise dev baz istasyonu kulesi. 7/24/365 esasına radyasyon pompalayn istasyonumuz vatandaşın sağlığına sağlık katarken... Birilerine rant alanı olarak akarken, devasa kule ingiliz sömürge sistemi tc amblemlerini istanbulun her yerinde gözükecek şekilde yansıtırken, sizd bu kuleye cıkıp istanbulu seyr ederken radyasonun verdiği huşu ile de baya mutlu oluyorsunuz...

 

DKM -Haber Merkezi

 

ETİKETLER : TR 1. Liginde hakemlik yapan Sinan Demir bugün Çamlıca Köşk Düğün Salonunda hayatını melisa Bağdan’la birleştiriyor.
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer STK-İş Etkinlikler haberleri
STK-DERNEKLER
© Copyright 2013 DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya