ÂDEM YILDIZ’IN ANNELERİ VEFAT ETDİ.

İş-STK dünyamızın mümtaz temsilcilerinden, toplumumuzun önde gelen kanaat önderlerinden Âdem Yıldız’ın anneleri vefat ettiler.
Bu haber 2024-08-23 08:28:14 eklenmiş ve 247 kez görüntülenmiştir.

ÂDEM YILDIZ’IN ANNELERİ VEFAT ETDİ.

 

İş-STK dünyamızın mümtaz temsilcilerinden, toplumumuzun önde gelen kanaat önderlerinden Âdem Yıldız’ın anneleri vefat ettiler.

 

Limanda balık işletmecilerinden olan, uzun yıllardır turizm-hizmet sektöründe faaliyet gösteren iş adamlarımızdan Âdem Yıldız’ın anneleri Saniye yıldız hakka yürüdü.

 

Binlerce hemşerimizin katılımıyla son yolculuğuna uğurlanan Saniye Yıldız cenazesi bugün (24-08-2024 Cumartesi) Beykoz Orta Çeşme Merkez Camiinde kılındı. Öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından merhume Yıldız Yuşa Mahallesi Mezarlığına defnedildi.

SSTP ve BEYKOZ DGD (Serhat Sivil Toplum Platformu-Beykoz Doğu Güney Doğu STK Platformu) olarak cenaze haberi alır almaz platform üyemiz arkadaşlarımız iş adamı Davut Demir başta olmak üzere rutin kanuni işlemler adına ne gerekiyorsa yapmaya başladılar.


HABER FOTO GALERİ ... 

 

Teneke dernekçilikle halkı yormama adına artık İstanbulun birçok semtinde Avrupai tarzda gelişmiş toplum kriterlerinde SSTP, DGDP sivil toplum platformları olarak sivil toplum alanında koşarken, Beykozda da SSTP ve BEYKOZ DGDP adına medya -sosyal medya alanlarında hemşerilerimiz için gerekeni yaparken, iyi-kötü günlerinde, acı-keder, sevinçlerini paylaşırken... Platform üyelerimiz Nurhayat Avşar, Davut Demir, Şahbettin Bingöl, Yusuf Yasin Sit, İsmet Demir, Ercan Yıldız gerek cenaze töreninde gerekse dün icra edilen Demirlerin düğününde üst düzeyden yer alarak Sivil Toplum Platformu olarak üzerimize ne düşüyorsa en iyi şekilde hemşerilerimize karşı olan görevlerimizi yerine getirmekteyiz. 

 

Güzel ahlakı -kişiliği toplumsal alana duyarlılığı ile öne çıkan Turizm -Hizmet sektörünün önemli temsilcilerinden iş adamı Adem Yıldız’ın hakka kavuşan annelerini binlerce hemşerimiz son yolculuğuna uğralarken turizm hizmet sektörü başta olmak üzere (Kemal Yıldız, Şeref Talay, Yusuf Yıldız, Cevdet Kaya, Ersin yıldız, Halil Yıldız, Güven Yılmaz, Saffet Yılmaz, Alihan Tağ …) bu sektörden onlarca hemşerimiz katılırken, Beykoz Bld. Spordan Sorumlu Müdürümüz Vural Demir, siyasi  partilerden dem adına başkan Atilla Şair, Ayvaz Korkmaz, Menderes Kaya … katılırken

 

Yıllardır Turizm Hizmet sektöründe Âdem Yıldızla birlikte iş yapan Limanda Balık işletmecilerinden; Pazar Günü (25-08-2024) yapılacak olan Hoc-Fed kongresinde başkan adayı olan Derviş Arslan vefat haberinden sonra arkadaşını bir dk bile olsun yalnız bırakmadı. Sürekli alanda oldu. Hakeza diğer çalışanlar beraber iş yaptığı İlkin Yıldız, nedim Uçum hepsi yanındaydılar.

 

Yıldız ailesi taziyeleri Ortaçeşme Merkez camiinde kabul ederken, cenazenin defin işlemlerinin ardından taziyeleri Yuşa Mahallesinde bulunan ikametgahlarında kabul ettiler. Bir hafta boyunca sürecek olan taziye boyunca adet olduğu üzere bir taraftan kuranı kerim dualar okunurken, diğer yandan ikramlar yapılmaktadır.

 

SSTP ve BEYKOZ DGDP adına Merhuma Allahtan rahmet, Adem Yıldız başta olmak üzere yıldız ailesine yakınlara, akrabaya başsağlığı diliyoruz. 

 

DKM -HABER MERKEZİ…

 

 

Ön Haber...

 

ÂDEM YILDIZ’IN ANNELERİ VEFAT ETDİ.

 

Limanda balık İşletmecilerinden

 

 

Adem Yıldız'ın anneleri vefat etdi.

 

İş-STK dünyamızın mümtaz temsilcilerinden,

 

 

toplumumuzun önde gelen kanaat önderlerinden

 

 

Âdem Yıldız’ın anneleri vefat ettiler.

 

 

Limanda balık işletmecilerinden olan, uzun yıllardır turizm-hizmet sektöründe faaliyet gösteren iş adamlarımızdan Âdem Yıldız’ın anneleri Saniye yıldız hakka yürüdü.

 

Saniye Yıldız cenazesi bugün (24-08-2024 Cumartesi) Beykoz Orta Çeşme Merkez Camiinde kılınacak olan öğle namazına müteakip

 

 

Yuşa Mahallesi Mezarlığına defnedilecektir.

 http://www.stk-dernekler.com/files/firm/photo/e2c4e3d79e.jpg

Adem Yıldız

SSTP ve BEYKOZ DGD (Serhat Sivil Toplum-Beykoz Doğu Güney Doğu STK platformu) adına

 

Merhuma Allahtan rahmet, Adem Yıldız başta olmak üzere yıldız ailesine yakınlara, akrabaya başsağlığı

 

diliyoruz.. 

ETİKETLER : Limanda balık İşletmecilerinden Adem Yıldız'ın anneleri vefat etdi.
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer Vefat-Taziye haberleri
STK-DERNEKLER
© Copyright 2013 DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya