EZGİ HANIMIN KINASI BÜYÜLEYİCİ BİR ORTAMDA GERÇEKLEŞTİ.

Hoc-fed Yöneticilerinden Akif özerin kızı Ezgi Özer’in kına töreni ortaya konan güzelliklerle adeta büyüledi.
Bu haber 2024-08-31 08:24:03 eklenmiş ve 144 kez görüntülenmiştir.

EZGİ HANIMIN KINASI BÜYÜLEYİCİ BİR ORTAMDA GERÇEKLEŞTİ.

 

Hoc-fed Yöneticilerinden Akif özerin kızı Ezgi Özer’in kına töreni ortaya konan güzelliklerle adeta büyüledi.

 

 Bu hafta Perşembe günü (29-08-2024 ) Ardahan Hocvan Dernekler Federasyonu’nda (hoc-Fed) devir teslim töreni gerçekleşirken, aynı gün akşam saatlerinde federasyonun YK üyesi Akif Özerin kızı Ezgi hanımın kına töreni vardı.

 

Başkan ve yöneticiler hep birlikte kına törenine katıldılar...

 

 

KINA FOTO GALERİ…

 

Başkan Derviş Arslan ve YK da yer alan arkadaşların ekseriyası YK arkadaşları ile DEM Esenyurt Meclis üyesi Güven Yılmaz, Serhat Sivil Toplum Platformu Genel Koordinatörü Gazeteci Yusuf Yasin Sit, Akif Özeri yanlız bırakmadılar. Bu mutlu gününde arkadaşlarının yanında yer alarak mutluluğunu paylaştılar.

 

 

 

Hoc-Fed kurucuları arasında yer alan, federasyonun kurulmasında büyük emekleri olan, sivil toplum ve STK alanlarına duyarlılığı ile bilinen Akif Özer Esenyurt’ta uzun yıllar gıda sektörü-market alanlarında esnaflık yaparken, Özer aynı zamanda bölgemizin en önemli kanaat önderlerinden, özelikle STK alanlarında ki çalışmalarından dolayı halkın sevip saydığı biri.

 

Özerin Kızı Ezgi hanımın hayatını birleştirdiği Bayram Yıldırımın kına törenleri Esenyurt’tun en lüks düğün balo salonlarının birinde icra edilirken, halayları ile, müziği ile gelin damadın birlikte sergiledikleri folklor oyunları ile adeta büyülediler. Adet -geleneklerimizden olduğundan davetliler, katılımcılar genç çifte takı ve hediyelerini takdim ederken, ömür boyu mutluluklar dilediler. 

 

BRUKİLER ESENYURTTA ÇIKARMA YAPTI, BİR ANDA ORTAYA ÇIKTILAR YERİ-GÖĞÜ İNLETTİLER…

 

Özer’in kızının kınasının yapıldığı aynı gün, yan bir salonda da Van Bruki aşiretinden gençlerin düğünü vardı. Tır dorselerinin eşlik ettiği düğün konvoyunun bir başı Esenyurt Devlet hastanesine kadar uzanırken konvoyun bir başı da köy içi meydanına kadar uzanıyordu.  10 larca tır ın çıkardığı ses bombardımanı Esenyurtu kaplarken… TC trafik polislerinin feleği şaşmıştı. Sağa sola kaçışıp ne yapacaklarını şaşırmıştı garibanlar…  Düğün-nişan-kına törenlerinde Esenyurtun Kurdlerin en önemli şehirlerinden biri olduğunu her adımda his ediyorsunuz.

 

ETİKETLER : Hoc-fed Yöneticilerinden Akif özerin kızı Ezgi Özer’in kına töreni ortaya konan güzelliklerle adeta büyüledi.
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer Düğün-Dernek haberleri
STK-DERNEKLER
© Copyright 2013 DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya