HOC-FED’DE DEVİR TESLİM TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ.

Bu hafta Perşembe günü (29-08-2024 ) Ardahan Hocvan Dernekler Federasyonu’nda devir teslim töreni gerçekleşti.
Bu haber 2024-08-31 08:41:57 eklenmiş ve 153 kez görüntülenmiştir.

HOC-FED’DE DEVİR TESLİM TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ.

 

Bu hafta Perşembe günü (29-08-2024 ) Ardahan Hocvan Dernekler Federasyonu’nda devir teslim töreni gerçekleşti.

 

Devir teslim törenine eski-yeni yönetimin yanı sıra Ardahan eski HDP vekillerinden Taşkın Aktaş, Divan başkanı Zeki Zorba, divan üyeleri ile DEM Esenyurt Meclis üyesi Güven Yılmaz, Hoc-Fed delege ve derneklerinden de yoğun bir katılım oldu.

 

HOC-FED DEVİR TESLİM FOTO GALERİ…

 

 

Devir teslim töreninde konuşan önceki Başkan Ayhan Öztürk’le yeni yönetimin başkanı Derviş Arslan, Hoc-Fed’de eski yeni yoktur. Hepimiz halka hizmet etmek için buradayız.   Öztürk federasyon ihtiyaç duyduğunda ben ve YK da yer almış tüm arkadaşlarımız emrinizdeyiz. Arslan da bu bir bayarak yarışıdır.  Bayrağı hep birlikte daha da yukarılara birlikte taşıyacağız dediler.

 

 

 

Hocvan Dernekler Federasyonu (HOC-FED) 9. Olağanüstü Genel Kurulunda Başkanlığa seçilen Derviş Arslan, önceki Başkan Ayhan Öztürk’ten görevi devr alırken, karşılıklı çiçeklerin takdim edildi.  Törende birlik ve beraberlik mesajları verildi. Yeni dönem tüm Hocvan ailemize federasyonumuza hayırlı olması yönüğnde dilek ve temennilerde bulunuldu.

 

Devir teslim töreninde eski -yeni tüm YK arkadaşlarla delegeler, katılımcılar, Hocvan halkı ilk günkü heyecanı ile federasyonlarına sahip çıktılar, karşılıklı çiçekler takdim edildi. Birlik Beraberlik mesajları verildi...

Devir teslim törenin ardından yeni yönetim aynı gün kına töreni yapılan YK üyesi Akif Özer in kızının kına törenine katıldılar.

ETİKETLER : Bu hafta Perşembe günü (29-08-2024 ) Ardahan Hocvan Dernekler Federasyonu’nda devir teslim töreni gerçekleşti.
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer STK-İs-HBR haberleri
STK-DERNEKLER
© Copyright 2013 DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya