ÇAMLI AİLESİNİN DÜĞÜNÜ BU PAZAR GÜNÜ ÇAMLIK GARDEN TARBAYA’DA

İş dünyamız'dan Veysel Çamlının oğlu Abdullah Çamlının düğünü var.
Bu haber 2024-09-06 09:31:47 eklenmiş ve 177 kez görüntülenmiştir.

ÇAMLI AİLESİNİN DÜĞÜNÜ BU PAZAR GÜNÜ ÇAMLIK GARDEN TARBAYA’DA

 

İş dünyamızın en önemli temsilcilerinden olan 90’lı yıllardan itibaren sanayi sektöründe, turizm-hizmet sektöründe iş yapan, aynı zamanda Serhat bölgesi sivil toplum -STK alanlarına, kültür-sanat dünyasına en önemli katkıları yapan Veysel Çamlının oğlu Abdullah Çamlının  düğünü var.

 

Çamlık Garden Tarabya düğün salonunda yemekli olarak icra edilecek olan düğün akşam saat 19.00 da başlıyor, gecenin ilerleyen saatlerine dek sürecek. 

 

HABER FOTO GALERİ TIKLAYINIZ...

 http://www.stk-dernekler.com/files/firm/photo/a662044fcb.jpg

VEYSEL ÇAMLI

İstanbul merkezli günlük 25-30 bin kişiye özel, tüzel, yerel, kamu, hastahane, okul, işyeri… yemek dağıtımı da yapan Turinn Catering Firmasının da sahibi olan Veysel Çamlı 90’lı yıllardan itibaren STK alanlarının da içinde bir aktör. Serhat bölgesinde iş dünyasını derneklerinin ortaya çıkışından kurulumuna, birçok konuda birebir aktör olan içinde yer alan 2000 li yıllarda iş dünyasının eğitime destek başta olmak üzere bölgede gerçekleştirdiği tüm faaliyetlerde birebir katılan bir aktör. 

(Turinn Catering Tıklayınız…)

 

ÇAMLI AİLESİ BÖLGEMİZİN ÖNEMLİ AİLELRİNDEN...

 

Kars dendiğinde, Sarıkamış dendiğinde akla ilk gelen ailelerden bir Çamlı Ailesi. Sarıkamış ve Sarıkamış şehitlerinin etkinliklerinin kutlanmadığı, 80-90’lı yıllarda Sarıkamış’a turizm hizmet sektöründe ilk yatırımı yapan Çamkar Hotel le yatırım yapan ailelerden biri Çamlı ailesi.    

 

Rahmetli Fevzi Çamlı gibi askeriyede üst rütbelere kasdar çıkmış emekli olmuş bireylerin yanı sıra aileden yerel ve kamu alanlarında da önde gelen birçok birey var.

 

Çamlı ailesinin en önemli özelliklerinden biri iş dünyasında sanayi sektöründen, turizm hizmet, catering hizmetlerine birçok alanda iş yapmaları, iş dünyasındaki başarılarını aynı zamanda sivil toplum alanına, toplumsal alana taşımlarında, sivil topluma yaptıkları katkılarında  yatmaktadır.

 

 

ETİKETLER : İş dünyamız'dan Veysel Çamlının oğlu Abdullah Çamlının düğünü var.
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer STK-İş Etkinlikler haberleri
STK-DERNEKLER
© Copyright 2013 DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya