HOC-FED ÜYESİ CALABAS DERNEGİ KONGRESİNİ YAPTI

Hocvan Dernekler Federasyonu (Hoc-Fed) kurucu üyesi olan, kurucu başkanının da İlhan Çelik olduğu Çalabaş Derneği olağan genel kurulunu yaptı.
Bu haber 2024-09-29 11:48:46 eklenmiş ve 199 kez görüntülenmiştir.

HOC-FED ÜYESİ CALABAS DERNEGİ KONGRESİNİ YAPTI

 

Hocvan Dernekler Federasyonu (Hoc-Fed) kurucu üyesi olan, kurucu başkanının da İlhan Çelik olduğu Çalabaş Derneği olağan genel kurulunu yaptı.

 

Mevcut Başkan Yusuf Koç’un aday olmadığı kongrede Turan gayrimenkul'un sahibi olan iş insanı, Hoc-Fed Başkan Yrd. Taner Gökçe ile Hanzade Yemek fabrikası, Hanzade lokantasının işletmecisi Ercan Gökçe yarıştılar.

 

Turan gayrimenkul'un sahibi olan İş Adamı Taner Gökçe ile Ercan Gökçe nin başkanlık için yarıştığı kongrede 71 oy kullanıldı. Genel kurul sonunda Taner Gökçe 44, Ercan Gökçe ise 27 oy aldı. Çalabaş Derneğinin yeni başkanı aynı zamanda Hoc-Fed Başkan Yrd. Taner Gökçe olurken, Gökçenin listesi seçimden galip çıkan liste oldu.

 

ÇALABAŞ YÖNETİMİ İSE AŞAĞIDAKİ İSİMLERDEN OLUŞTU.

Taner Gökçe,Mikail Gökçe, Selçuk Çelik, Akın Aşkın Gökçe,

Şahin çelik, Seyhan Gökçe Fuat çelik...

 

 HABER FOTOGRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

 

 

Kongrenin ardından birlikte fotoğraf veren Gökçeler koltuk san yada unvan önemli değil biz burada hizmet için yarışa soyunduk. Derneğin asıl sahibi halktır. Halkın, üyenin, delegenin kararı delegenin kararı bizim için baş tacıdır. Kazanan şahıslar değil her zaman köyümüz olacak…

 

TANER GÖKÇE TEŞKKÜR ETDİ...

 

Kongrenin ardından başkan seçilen Taner Gökçe bütün katılımcılara haziruna teşekkür etdi… Çalabaş için hizmet bayrağını devr almak bizim için onurdur. Bayrağı daha da yukarılara taşıyacağız... dediler.

 

Kongreden Önce Sosyal Medya ve Medya Adaylığını Açıklayan Taner Gökçe aşağıdaki açıklamayı yapmıştı.

 

“Çalabaş Köyü’ne Gönül Veren Saygıdeğer Halkımız,

 

29 Eylül 2024 Pazar Günü yapılacak Çalabaş Köyü Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği  kongremizde başkan adayı olduğumu siz değerli Çalabaş'a gönül verenler ile paylaşmak istiyorum.

Bugüne kadar derneğimiz için çok değerli isimler emek verdi, gayret gösterdi.

Çalabaş’a hizmet adına gece gündüz demeden çaba harcayan, taş taş üstüne koyan 7’den 70’e her ferdimiz kıymetli bir görev yaptı.

Şimdi bu bayrağı daha da ileri taşımanın, yeni bir sinerji yaratmanın tam zamanı...

Her platformda birlik ve beraberliğimizi pekiştiren, acı günlerimizin yükünü hafifleten, güzel günlerimize de değer katan derneğimiz için ne yapsak az diyor; 

‘’BÜYÜK EMEK, GÜÇLÜ DERNEK’’ sloganıyla yola çıkıyoruz.

Yeni dönemde aldığımız bayrağı, bize gönül verenler ile birlikte daha da ileriye götürmeyi, Çalabaş Köyü Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği’ni, her konuda öncülük eden ve örnek alınan bir konuma getirmeyi amaçlıyoruz.

Sosyal ve kültürel etkinliklerden, iş adamları ya da gençlerle buluşma gecelerine, taziyelerimizden düğünlerimize, bizleri sevinçte, kederde ve tasada buluşturan derneğimizi ortak akılla yönetilen bir platforma dönüştürmek istiyoruz.  

Bu niyetle;

Yıllardır farklı siyasi platformlarda ve derneğimizin yönetim kademelerinde görev alan bir kardeşiniz olarak, tecrübemi köyümüz yararına kullanmak için sizlerin desteğini bekliyorum”

 

Kongrenin ardından başkan seçilen Tarkan Gökçe bütün katılımcılara haziruna teşekkür etdi… Çalabaş için hizmet bayrağını devr almak bizim için onurdur. Bayrağı daha da yukarılara taşıyacağız... dediler

 

ÇALABŞ DERNEĞİ BAŞKANLIĞINA SEÇİLEN TANER GÖKÇE KİMDİR…

 http://www.stk-dernekler.com/files/firm/photo/48d4fc4f84.png

Gıda sektöründe iş dünyasına atılan Taner Gökçe 1990’lardan beri iş dünyası içinde. Bu sektörün ardından mobilya sektörü ne de geçiş yaparak bu sektörde 20 yıla yakın faaliyet gösterdi. Duygu Mobilya ile aranan bir firma ortaya çıkardı.

 

Gökçe bu sektörlerde iş yaparken inşaat sektöründe de faaliyet gösteriyordu.

 

Gıda -Mobilya sektöründe tamamıyla çekilen Gökçe 2020 yılından itibaren Turan Gayrimenkulle inşaat sektöründe hizmet vermektedir.  

 

Turan Gayrimenkul ev-arsa-iş yeri, site, toplu konut alanlarında size en iyi çözümleri sunarken, uzman kadrosu ile de yapacağınız yatırımları en doğru, en iyi şekilde yapmanız, müşteri lehine mükemmel çözümler üreten profesyonel bir inşaat firması.

 

1975 Ardahan doğumlu olan Gökçe iş dünyasında başarılı olduğu STK, sivil toplum alanında da başarılı, toplumsal alana üst düzeyde duyarlı bir insan. 20 yıla yakındır sivil toplum örgütleri içinde yer almaktadır. Bulunduğu bölgeden bölgemizi birçok dernek ve STK’ya üye YK üyesi.

 

Bu başarısından dolayı da şu anda bölgemizin en önemli STK’larından biri olan Hocvan Dernekler Federasyonu Başkan Yrd.  Görevini ifa ettiği gibi 10 yıla yakındır YK üyeliğini ifa ettiği hafta kendi köyleri Çalabaş Derneğinin yaptığı genel kurulda da başkanlığa seçildi.

 

Gökçe sadece iş-STK alanında değil siyasi alanda da başarılı bir yönetici. Sultangazi Halkların Demokratik Partisi'nden 4 dönem başarılı bir yöneticilik ve 3 dönem de Sultangazi ilçe saymanı olarak görev yaptı.  İlçe Seçim Kurulu üyeliği görevlerinde de bulundu.

 

Bir başka ifade ile Gökçe iş-STK-siyaset dünyasında kendini ispatlamış yaşamı barılarla dolu olan bir iş insanı, STK ve Siyaset alanlarında da uzman bir yönetici.

 

 

 

 

ETİKETLER : Hocvan Dernekler Federasyonu (Hoc-Fed) kurucu üyesi olan kurucu başkanının da İlhan Çelik olduğu Çalabaş Derneği olağan genel kurulunu yaptı.
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer STK-İş Etkinlikler haberleri
STK-DERNEKLER
© Copyright 2013 DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya