DERNEK BAŞKANLRIMIZDAN MUSTAFA DARBOĞAZ'I BİNLER UĞURLADI..

İstanbul Avrupa Yakası Ardahanlılar Derneği Başkanı Mustafa Darboğaz hakka yürüdü... Darboğazı son yolculuğunda binler uğurladı..
Bu haber 2024-10-03 20:28:02 eklenmiş ve 254 kez görüntülenmiştir.

DERNEK BAŞKANLRIMIZDAN MUSTAFA DARBOĞAZ'I BİNLER UĞURLADI.. 

 

İstanbul Avrupa Yakası Ardahanlılar Derneği Başkanı Mustafa Darboğaz hakka yürüdü... Darboğazı son yolculuğunda binler uğurladı... Dün Sultangazi Akşemsettin Camiinde mahşeri bir kalabalık binler başakn darbaoğaz için namaza durdular. Cadde sokaklar taştı, tam bir insan seli oluştu... Başkanı son yolculuğunda Serhat Sivil Toplum örgütleri başta olmak üzere, iş -STK-siyaset dünyasından binlerin katılımyla son yolculupuna uğurladık. Sultangazi İsmetpaşa Mahallesi Ordu Caddesi bulunan Akşemsettin Camiindekılınan cenaze namazının ardından Darboğaz Arnavutköy Taşoluk Mezarlığına defin edildi..

 

HABERİN FOTOLARI İÇİN

 

 

TIKLAYINIZ...

 

DERNEK BAŞKANLRIMIZDAN MUSTAFA DARBOĞAZ VEFAT ETDİ…

 

İstanbul Avrupa Yakası Ardahanlılar Derneği Başkanı Mustafa Darboğaz hakka yürüdü...

 

İstanbul Avrupa yakası Ardahanlılar Derneği kurucusu olan, 3-4 dönem derneğin başkanlığını yürüten, halen de dernek başkanlığını görevini aktif olarak yürüten Darboğaz hastalığı nedeniyle son bir haftadır Büyükçekmece Mimar Sinan hastanesinde yoğun bakımda tedavi görmekteydi. Bugün hayata gamzelerini yumdu.

 

HABER FOTO GALERİ 

 

 Uzun yıllardır hem iş dünyasında hemde birçok dernekte başkanlık yapan Darboğaz iş dünyasında ayakkabı sektöründe İstanbul Ayakkabıcılar Derneği gibi birçok dernekte başkanlık vb görevleri de ifa ederken derneklerimizde özellikle Ardahan Dernekçiliğinde çeşitli kademlerde üye, YK üyesi başkan vb. sıfatlarla sürekli aktif görevler alan, Ardahan dernekçiliğine önemli katkıları olan bir insan. Değerli bir yol arkadaşımız olan, bizimde uzun yıllardır yönetiminde yer almaktan gurur duyduğumuz Sultangazi Ardahanlılar Dernek Başkanımız Mustafa Darboğaz STK alanında hayatı dolu-dolu yaşayan, toplumsal alanı asla ihmal etmeyen bir kişilikti. Vefatını bugün (perşembe günü) üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Sultangazi Ardahanlılar derneğimizde görev yapmış başkanlarımız Akın Bozkaya, Yavuz Uzunkaya, Nurettin Çukurçayır … Dernekte başkanlık yapmış tüm başkanlarımız, Atif Gökçek gibi tüm YK üyeleri ve Başkanımıza yönetim kurulu olarak ta Allahtan rahmet diliyor Sultangazi Ardahanlılar ve yakın akraba, eş-dost efrada, Serhat Sivil Toplum Örgütleri, Doğu Kültür Medya adına da başsağlığı diliyoruz…

 

Taziyeleriniz İçin İrtibat:

Hüseyin Darboğaz (kardeşi)

0533 350 87 57

Hamza Darboğaz (yeğeni)

0534 749 12 58

 

Serhat Sivil Toplum Koordinatörü,

 

Doğu Medya genel Yayın Yönetmeni

 

Yusuf Yasin Sit

 

 

 

ETİKETLER : İstanbul Avrupa Yakası Ardahanlılar Derneği Başkanı Mustafa Darboğaz hakka yürüdü...
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer Vefat-Taziye haberleri
STK-DERNEKLER
© Copyright 2013 DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya