BAŞKAN SANİN TAKDİR TOPLAMAYA BAŞLADI…

Başkanlığa seçilen Cihangir Sanin kısa zamanda Hoc-Fed başta olmak üzere bölgemizi ilgilendiren her etkinlikte yer alırken, dernekçilik alanındaki eforu ve koşması takdir toplamaya başladı.
Bu haber 2024-10-06 18:54:22 eklenmiş ve 599 kez görüntülenmiştir.

BAŞKAN SANİN TAKDİR TOPLAMAYA BAŞLADI…

 

Hocvan Dernekler Federasyonu (Hoc-Fed) üyesi Lehimli derneği olağan genel kurulu eylül ayında yapmış, yapılan kongrede Cihangir Sanin Başkanlığındaki liste seçimi kazanmıştı.

 

Başkanlığa seçilen Cihangir Sanin kısa zamanda Hoc-Fed başta olmak üzere bölgemizi ilgilendiren her etkinlikte yer alırken, dernekçilik alanındaki eforu ve koşması takdir toplamaya başladı. 

 

Sarıyer CHP Meclis üyesi rahmetli başkanlarımızdan Ekrem Tekçe’nin kızı Birgül Tekçe’nin de yeni yönetimde yer alması Hoc-Fed yönetiminde de yer alarak Hocvan ve Serhad bölgesi ile etkinliklerde aktif rol oynaması, efendiliği ve mütevazi kişiliği ile öne çıkan Sanatçı Murat Zorba’nın da Hoc-Fed Kültür Sanat Komisyonu Başkanlığına seçilmesi, Lehimli derneğinin dernekçilikte başarılı bir çizgi ortaya koyarak çıtayı dahada yukarılara taşıyacağını ortaya koydu.

 

 

 

HABER FOTO GALERİ TIKLAYINIZ... 

 

 

Birçok dernek, dernek başkanı seçildikten sonra rehavete girip geri vitese takarken, Cihangir Sanin ve Yönetim Kurulu hep ileri gitmeleri, örneğin federasyonun yaptığı her toplantıda Sanin hazır-naır bulunması, sivil topluma yaklaşımı ciddiyeti büyük takdir toplamaya başladı.

 

Laf olsun torba dolsun babında bağlı oldukları federasyonlardan bölgeye bir yönetici dahi göndermeyi beceremeyen dernekler ise kitleler gözünde büyük kan kayb etmeye başladılar.

 

Lehimli derneği kısa bir zamanda başarılı bir piknik şölenine de imza atarken, en önemlisi başkan ve YK sı hem federasyonun hemde bölge sivil toplumunun önemli bir temsilcisi olarak ciddiyetle STK ruhuna uygun artık her yerdeler. Bu duyarlıklılarından dolayı da büyük bir takdir toplamaya başladılar…

 

Önceki başkan Ağabey Tekinde başarılı etkinliklerle ve projelerle göz doldurmuştu. Bu yıl bölgede çok amaçlı kültür merkezini hayata geçirmişlerdi.

 

ETİKETLER : Başkanlığa seçilen Cihangir Sanin kısa zamanda Hoc-Fed başta olmak üzere bölgemizi ilgilendiren her etkinlikte yer alırken dernekçilik alanındaki eforu ve koşması takdir toplamaya başladı.
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer STK-İs-HBR haberleri
STK-DERNEKLER
© Copyright 2013 DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya