BEYKOZ Y.MAH- HEKİMBASİ TAPU-KADASTRO DERNEĞİ KONGRESİNİ YAPTI

Beykoz Yeni Mahalle- Hekimbaşı Tapu-Kadastro Mağdurları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği bugün 3. Olağan Genel Kurulunu Yaptı.
Bu haber 2024-10-06 18:59:25 eklenmiş ve 75 kez görüntülenmiştir.

BEYKOZ Y.MAH- HEKİMBASİ TAPU-KADASTRO DERNEĞİ KONGRESİNİ YAPTI

 

Beykoz Yeni Mahalle- Hekimbaşı Tapu-Kadastro Mağdurları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Beykoz YMHB Tapu-Kadastro Der) bugün 3. Olağan Genel Kurulunu Yaptı.

 

2017 yılında kurulan, 2 dönemdir Zeki Avşar’ın başkanlığını yaptığı dernek bugün 3. Genel kurulunu yaprak yeni yönetimini seçti.

 

HABERİN FOTO GALERİSİ


TIKLAYINIZ... 

 

Genel kurula geçilmeden önce divan kurulu oluşturuldu. Divan başkanlığına Yeni mahallenin İş-STK-Siyaset alanlarında önde gelen simalarından Kemal Sanin başkanlığa seçilirken, divan üyeliklerine ise Savaş Öztürk, Öykü Öznur Günay seçildiler. 

 

Divan başkanı Kemal Sanin gündem maddelerini hazirunla paylaştı. Saygı duruşu ile kongre başladı. Yönetim, denetim, faaliyet, tahmini bütçe, dernek etkinlikleri ile ilgili maddeler oy birliği ile kabul edildi.

 

İki dönemdir başkanlık yapan, bu dönem ise aday olmayan genel kurulda kısa bir konuşma yapan Zeki Avşar, ülkemizde ormanlık alanlarda tapu-kadastro ile ilgili ilk çalışmaları bu derneğin başlattığını iktidar ve muhalefet partilerinin bu konularda ortak karar alarak kadastro mağdurları ile ilgili kanunların çıkmasını sağladıklarını belirttiler.

 

Avşar, Beykoz’un en büyük mahallesi Yeni Mahalle. Bizler bld başkanı ile belediye yönetimi ile irtibat halindeyiz. Belediye ile koordineli bir şekilde çalışmalarımız sürüyor. Çözüm odaklı planlar devreye konulmasa halk olarak değişik şekillerde tepkimizi ortaya koyacağımızı yetkililere aktardık dediler.

 

Hekimbaşı Merkez Camii’nde yapılan kongreye derneğin üyeleri, delegeleri halktan bireylerin yanı sıra Yeni Mahalle Muhtarı Pehlivan Gündoğdu, Hekimbaşı Muhtarı Erhan Külüğ, Serhat Sivil Toplum Genel Koordinatörü, Doğu Kültür Medya genel Yayın Yönetmeni Yusuf Yasin Sit de katıldılar.

 

Kongreye katılan iki Muhtar’da yıllardır adeta kangrene dönüşen tapu-kadastro sorunlarının bu dönem çözüleceğine inandıklarını aksi takdirde seçtiklerimizi geri göndermeyi de bilmekteyiz dediler.

 

Tek liste ile gidilen kongrede başkan ve yönetim yine oy birliği ile seçildi. Derneğin Başkanlığına Tuncay ÇEKİÇ seçilirken Yeni Yönetimde aşağıdaki isimlerden oluştu:

 

Tuncay Çekiç, Cemil Günay, Niyazi Demirci, Cafer Sadık Avşar, Sadettin keskin.

 Yedek Yönetim:

Savaş Özyurt, Coşkun Ay, Serhat Avşar, Sami Kalafat, Namaz Avşar.

 

Denetim Kurulu Asil:

Zeki Avşar, Öykü Öznur Günay, Yusuf Özen

 

Denetim Kurulu Yedek:

Nihat kaya, İsmail Kocaman, Özlem Günay

 

 

ETİKETLER : Beykoz Yeni Mahalle- Hekimbaşı Tapu-Kadastro Mağdurları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Beykoz YMHB Tapu-Kadastro Der) bugün 3. Olağan Genel Kurulunu Yaptı.
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer STK-İş Etkinlikler haberleri
STK-DERNEKLER
© Copyright 2013 DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya